O nas

Ambulanta se nahaja na Bevkovem trgu 6, v centru Nove Gorice, v prvem nadstropju. Vhod v stavbo je nasproti lekarne.

Možen je vhod tudi iz Bevkovega trga, kjer se nahaja dvigalo za invalide. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 040 337 621

Dermatološka ambulanta v Novi Gorici

 

Ambulanta je samoplačniška in brez čakalne dobe. Prostori so moderno opremljemi, kar daje sproščujoč občutek ob obisku ambulante. Strokovno je ambulanta zelo izpopolnjena, saj razpolagamo z najnovejšo lasersko tehnologijo za odstranjevanje žilnih sprememb, dlačic, pigmentacij ter pomlajevanjem obraza. Imamo tudi najnovejši FotoFinder sistem za sledenje in zgodnje odkrivanje kožnega raka. Strokovno sodelujemo tako z domačimi specialisti kot s specialisti iz tujine.

Jasmina Demšar dr.med.

je diplomirala na Medicinski fakulteti, Univerza v Ljubljani leta 2007. Istega leta je opravila tudi strokovni izpit ter se vpisala v register zdravstvenih delavcev Slovenije. Od leta 2007 do 2008 je opravljala delo zdravnice pripravnice na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Leta 2008 je pričela specializacijo iz Dermatovenerologije na Dermatovenerološki kliniki v Ljubljani. Leta 2009 je znanje iz področja splošne dermatologije bogatila v South Tees Hospitals NHS Trust, Middlesbrough, Anglija. Od leta 2010 je vpisana v register angleških zdravnikov. Delo zdravnika specializanta iz področja dermatoonkologije je leta 2010 opravljala v  Selly Oak Hospital, University Hospitals Birmingham Anglija, pod mentorstvom enega izmed vodilnih svetovnih dermatoonkologov, dr. Jerry Marsdna. Leta 2012 je v Ljubljani opravila specialistični izpit iz področja dermatovenerologije s pohvalo. Od leta 2012 pa do danes opravlja delo specialista dermatovenerologa. Zdravnica delo opravlja  z žarom in veseljem. Postati dermatolog je bila njena želja že v otroštvu.

Nimate časa za obisk ambulante? Poslikajte svoje kožne spremembe ter prejmite nasvet dermatologa kar preko spleta. Ederma je prva teledermatološka ambulanta v Sloveniji, ki vam omogoča hiter in enostaven dostop do strokovnega mnenja dermatologa in ustrezne terapije.

Dermatologija Demšar

KONTAKT

Dermatologija Demšar

Bevkov Trg 6
5000 Nova Gorica

  +386 (0)40 337 621

   info@dermatologija-demsar.si