O nas

Ambulanta se nahaja na Bevkovem trgu 6, v centru Nove Gorice, v prvem nadstropju. Vhod v stavbo je nasproti lekarne.

Možen je vhod tudi iz Bevkovega trga, kjer se nahaja dvigalo za invalide. Za dodatne informacije smo dosegljivi na 040 337 621

Dermatološka ambulanta v Novi Gorici

 

Ambulanta je samoplačniška in brez čakalne dobe. Prostori so moderno opremljemi, kar daje sproščujoč občutek ob obisku ambulante. Strokovno je ambulanta zelo izpopolnjena, saj razpolagamo z najnovejšo lasersko tehnologijo za odstranjevanje žilnih sprememb, dlačic, pigmentacij ter pomlajevanjem obraza. Imamo tudi najnovejši FotoFinder sistem za sledenje in zgodnje odkrivanje kožnega raka. Strokovno sodelujemo tako z domačimi specialisti kot s specialisti iz tujine.

Jasmina Demšar dr.med.

je diplomirala na Medicinski fakulteti, Univerza v Ljubljani leta 2007. Istega leta je opravila tudi strokovni izpit ter se vpisala v register zdravstvenih delavcev Slovenije. Od leta 2007 do 2008 je opravljala delo zdravnice pripravnice na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Leta 2008 je pričela specializacijo iz Dermatovenerologije na Dermatovenerološki kliniki v Ljubljani. Leta 2009 je znanje iz področja splošne dermatologije bogatila v South Tees Hospitals NHS Trust, Middlesbrough, Anglija. Od leta 2010 je vpisana v register angleških zdravnikov. Delo zdravnika specializanta iz področja dermatoonkologije je leta 2010 opravljala v  Selly Oak Hospital, University Hospitals Birmingham Anglija, pod mentorstvom enega izmed vodilnih svetovnih dermatoonkologov, dr. Jerry Marsdna. Leta 2012 je v Ljubljani opravila specialistični izpit iz področja dermatovenerologije s pohvalo. Od leta 2012 pa do danes opravlja delo specialista dermatovenerologa. Zdravnica delo opravlja  z žarom in veseljem. Postati dermatolog je bila njena želja že v otroštvu.

prof. dr. Miloš Pavlović, dr.med.

Prof. Dr Miloš Pavlović, profesor dermatovenerologije, z več kot 20 leti izkušenj na področju bolezni kože in krčnih žil, dermatolog, dermatokirurg, raziskovalec in visokošolski učitelj, avtor več kot 100 znanstvenih prispevkov ter številnih monografij in učbenikov. Ponudil vam bo znanje, veščine in izkušnje v obravnavi resnih vnetnih, alergijskih in malignih bolezni kože, spolno nalezljivih bolezni ter krčnih žil. Delal je v akademskih, javnih in zasebnih medicinskih centrih v Beogradu, Ljubljani, Dubaju in sedaj v Novi Gorici.

Nimate časa za obisk ambulante? Poslikajte svoje kožne spremembe ter prejmite nasvet dermatologa kar preko spleta. Ederma je prva teledermatološka ambulanta v Sloveniji, ki vam omogoča hiter in enostaven dostop do strokovnega mnenja dermatologa in ustrezne terapije.

Dermatologija Demšar

KONTAKT

Dermatologija Demšar

Bevkov Trg 6
5000 Nova Gorica

  +386 (0)40 337 621

   info@dermatologija-demsar.si